Hapu tagakulg

Kaunista see kokteil maraschino kirsi ja apelsiniviiluga ning naudi kohe. Rumm lisab troopilist puudutust, mis sobib hästi ananassiga.

Sülje põhjus tundub hapu

Kodus oma tegemine võtab vaid mõne minuti. Kui jääte sellest kokteilist sõltuvusse, on proovimiseks palju variante. Lisage kokteilipurustajas 45 ml viskit, 30 ml sidrunimahla, 1 tl 5 g ratasuhkrut ja peotäis jääkuubikuid. Töö teeb ära ka klaaspurk. Kasutage ükskõik millist viskit.

Eesmine Kükk Vs Tagakülg: 14 Eelist, Vormi Näpunäited, Raskused Ja Palju Muud | Sobivus

Rukkiviski ja burbon on tavalised valikud. Raputage jooki vähemalt 10 sekundit, et koostisosad korralikult seguneksid.

hapu tagakulg

Valage koostisosad klaasi. Vala kõik klaasi, välja arvatud jääkuubikud. Hapu viskit serveeritakse tavaliselt viskiklaasis hapu tagakulg klaas. Mõnikord kasutatakse kokteiliklaase jäävabade hapude viskide valmistamiseks. Enne valamist "kividel" või jäävaba joogi serveerimist "otse üles" võite klaasile lisada jääkuubikuid.

Isegi "otse üles" mõeldud jookide jaoks on vedeliku jahutamiseks vaja raputada jääkuubikuid. Kaunista klaas viilu sidruniga. Kui eelistate magusaid aroome, kaunistage klaasi selle asemel maraschino kirsiga. Kui tunnete, et jook on liiga mõrkjas või liiga magus, reguleerige järgmine kord suhkru või sidrunimahla kogust.

Eesmine kükk vs tagakülg: 14 eelist, vormi näpunäited, raskused ja palju muud

Pole ainult ühte "head" retsepti: kõik sõltub teie maitsest. Kokteilide loksutis segage 45 ml viskit, 20 ml sidrunimahla, 15 ml suhkrusiirupit, tilk apelsinilikööri ja munavalge.

Külmkuivatatud laimi viilusid kasutatakse hapukate krõpsudena, müslis, smuutis, tees. Kõik tooted on kvaliteedi tagamiseks hoolikalt käsitsi sorteeritud. Laos Laim 25g kogus Lisa korvi Kategooriad: Kõik tootedKülmkuivatatud puuviljad Tootekood: Tootesildid: imuunsüsteem külmkuivatatud laim maitsestamata jogurtiga müsli puuvili smuuti tee tervislik toit toortoit vitamiin Share this product Kirjeldus Kirjeldus Külmkuivatatud koorimata laimi viilud on toodetud Eestis. Külmkuivatamisel on puuviljadest eemaldatud vaid vesi, kuid säilinud on vitamiinid, puuvilja lõhn, maitse ja toiteväärtus. Ei sisalda lisatud suhkruid ega säilitusaineid.

Loksutage hästi, kuni munavalge laguneb ja moodustub saast. Teie kokteil on väga ebameeldiv, kui see sisaldab munavalge viskoosseid tilka. Kui hästi raputada, muudab munavalge kokteili suus pehmemaks ja pehmendab pisut sidrunilõhna. Koostisosade segamine, raputamata neid ilma jääkuubikuteta, aitab munavalgel vahustuda ja ühtlaselt kokteilis jaotada. Võite selle sammu vahele jätta ja korraga kõik raputada, kuid tehke seda väga jõuliselt.

Toores munavalgega on väike salmonella nakatumise oht. Kui kardate järele jõuda või pakute seda jooki eakatele või immuunpuudulikkusega inimestele, kasutage pastöriseeritud kestadest valmistatud mune.

Lisage jääkuubikud ja loksutage teist korda.

Lisage loksutile peotäis jääkuubikuid ja raputage koostisosi veel üks kord, veel hapu tagakulg sekundit. Jääkuubikud aitavad koostisosi jahutada. Hoorsed liigesed kontsad jook klaasi.

Vala viskiklaasi või kitsasse klaasi.

hapu tagakulg

Sedalaadi klaasi väike ava soosib munavalge sädeleva külje säilimist. Kui ei, lisage klaasile algusest peale jääkuubikuid.

Laim 25g – koduvalvur.ee

Kuna see versioon sisaldab apelsinipiiritust, piisab teemal kaunistuseks apelsinikoorest. Sip kohe. Segage 20 ml viskit, 20 ml džinni, 20 ml sidrunimahla, 15 ml suhkrusiirupit ja 1 tilk grenadiini ja loksutage vähemalt 10 sekundit, et maitsed esile tuleksid.

Vala kõik klaasi.

Eesti 500 marka 1923 Proov. Tagakülg

Vala need viskiklaasi või traditsioonilisse jääkuubikutega täidetud klaasi. Kaunista see kokteil maraschino kirsi ja apelsiniviiluga ning naudi kohe. Raputage kokteilipurustajas või muus konteineris vähemalt 10 sekundiks 60 ml rukkiviskit, 20 ml sidrunimahla, 15 ml suhkrusiirupit ja peotäis jääkuubikuid.

Vala koostisosad viskiklaasi või isegi veiniklaasi.

hapu tagakulg

Vala kokteilile punane vein. Kallake õrnalt 15 ml kuiva punast veini suure lusika tagaküljele ja laske sellel kokteiliklaasi või viskiklaasi küljelt alla voolata. Õige valamise korral moodustab see vein viski pinnale kaks selget kihti.

Kasutage kindlasti kuiva veini, näiteks Syrah, Malbec või Merlot. Magus punane vein annaks soolase kokteili. Kaunista see kokteil viilu sidruniga ja naudi kohe. Kogu maitse saamiseks kallutage klaasi ja võtke lonks, mis sisaldab kõiki koostisosi. Ainult pinna tassimisel jääb teile ainult joogi põhi. Raputage 45 ml viskit, 15 ml sidrunimahla, 2 tl benediktiini, 20 hapu tagakulg värsket munavalget, 7,5 ml suhkrusiirupit ja peotäis jääkuubikuid. Raputage kindlasti korralikult, kuni munavalge on täielikult katki.

Kui teil on sellega probleeme, raputage üks kord ilma jääkuubikuteta, siis veel ühe jääkuubikutega. Kui teil pole benediktiini, proovige kollast chartreuse'i või tilk Drambruie'd.

Elderflower hapu

Vala klaasi. Serveeri viskiklaasis jääkuubikutele või otse ilma jääkuubikuteta kokteiliklaasi. Vala rumm. Valage lusika tagaküljele klaasi külgedele 15 ml pruuni rummi. Väikese õnne korral hõljub see hõljuvalt ja moodustab oma selge kihi. Praktikas on paljudel rummidel ja viskidel sama tihedus ja need segunevad väga kiiresti. Suurendage flotatsioonivõimalusi, jahutades koostisosi ja klaasi ning valides väga erineva kraadi viski ja rummi. Kaunista lananadega.

Rumm lisab troopilist puudutust, mis sobib hästi ananassiga. Võite kaunistuse maha jätta, kui eelistate keskenduda koostisainete keerukale segule.